Altcoin átváltók

1. ChangeNow

ChangeNOW button

A “ne tartsunk kripto-valutát exchangeren” elv miatt, elsősorban a ChangeNow rendszerét javasoljuk altcoin-ok beszerzésére/átváltására!

Nagyon egyszerűen és gyorsan lehet közvetlenül kripto-valutákat egymásba váltani. Közvetlenül a saját kripto-valuta címünkre küldik az átváltott mennyiséget, nem kell külön regisztrálni sem sehova! Kattints ide a weboldalhoz!

Akár itt alul helyben is elvégezhető bármilyen altcoin egymásba váltása:

Nagyobb mennyiség esetében természetesen biztonsági okból akár több apróbb részletben is elvégezhetjük az átváltást, nem muszáj mindent egy tranzakcióban elvégezni.


2. Binance

A főbb kripto-valuta exchangerek / átváltók közül a Binance nyújtja a legjobb szolgáltatást, amelynek középpontjában az alacsony díjak, gyors ki- és beutalások, megbízható és pontos működés állnak. Mivel náluk csak tisztán kripto-valuta csere történik, így kevesebb szabályozási kérdéssel kell foglalkozniuk és ez teszi jelenleg a legjobb altcoin átváltó szolgáltatássá. Ezért ide csak kripto-valutával tudsz ki- és beutalni. Több száz féle crypto-valuta átváltására képes! Kattints a logo-ra a weboldalhoz:

A Binance 2 db bitcoinnak megfelelő érték / nap alatti forgalom esetén azt ígéri nem kér semmilyen azonosítást!

A Binance-nak van saját BNB token-ja is, amelynek használatával tovább csökkenthetőek az átváltási díjak. A token használata jelenleg 25% -os diszkontrátát ad, ami azt jelenti, hogy a díjak 0,075%-ra csökkenthetőek a kereskedések során! Ahhoz, hogy ezt aktiváljuk csak váltanunk kell egy kevés BNB coin-t és a rendszer ebből fogja levonni a 0.075%-os fee-ket. Ellenőrizzük le, hogy “ON”-ra van beállítva, de elméletileg automatikusan bekapcsolja a rendszer:

A felület nagyon intuitív es felhasználóbarát! A fő oldalon például láthatjuk a kereskedhető coin-ok listáját és könnyedén 24 órás növekedés szerint rendezhetjük őket, így azonnal láthatjuk melyik coin-ok nőttek a legtöbbet az elmúlt 24 órában:

Ha a bitcoin zuhan, lehetőségünk van “stable” coin-okba menekülni, ilyen az USDT, vagy a TUSD coin, amelyek tartják a dollár értéküket, akkor is ha a többi kripto-valuta zuhan. A coin-ok egymásba váltása nagyon egyszerű, a rendszer még azt is kiszámítja nekünk, hogy mennyi a maximális mennyiség amit vehetünk vagy eladhatunk az adott coin-ból, így nem kell számolgatni sem. Kattints ide ha regisztrálni szeretnél a Binance-re!


3. Kucoin

A kucoin egy feltörekvő exchanger, nagyon hasonló a Binance-hoz. Nekik is saját tokenjük van, a Kucoin (KCS), de ezzel minden nap osztalék bonuszt is kapsz! Az exchangeren megtermelt fee-k 50%-át odaadják a Kucoin holdereknek, vagyis akiknek van KCS tokenjük! Semmi mást nem kell tenni hozzá csak BTC-t beutalni és átváltani KCS-ra.

Ez egy jól működő kripto-átváltó szolgáltatás, itt sem kérnek azonosítást. És nagyon sokféle kripto-coin van itt, ami Binance-on nem található. Korai token befektetőknek, vadászoknak ajánlott. De, ha másért nem is, a Kucoin (KCS) token miatt mindenképp érdemes lehet regisztrálni ide és tartani belőlük párat. Mert, ha az exchanger forgalma megnő, akkor a bónusz osztalék és a KCS ára is az egekbe mehet! Kattints ide a weboldalhoz!


4. BitMEX

A BitMEX előnye, hogy itt tudunk “Short“-olni is, ha a bitcoin nagyon zuhanó időszakban van, így ugyanúgy profitálhatunk a zuhanáson, mint az emelkedésen! Sőt a “Leverage“-en is állíthatunk, hogy hányszorosan akarunk shortolni. A Binance-on ilyen opció nincs, ott csak USDT-be tudunk menekülni és nem profitálunk a bitcoin zuhanásán vele. A Bitmex ezért a kőkemény kereskedőknek jó felület, viszont itt csak néhány főbb crypto-valutával tudunk kereskedni: LTC, XRP, ETH, TRON, EOS, CARDANO…

Itt sem kérnek azonosítást a Binance-hoz hasonlóan. Csak kripto-coin-al tudunk beutalni, kiutalni!

A költségek itt is alacsonyak, 0.075% fees per trade, amely jelenleg ugyanannyi, mint a Binance-on! Ha ezen a linken regisztrálsz akkor további 10%-al kevesebb fee-t kell fizetni: regisztrálás itt!

A BitMEX-en nincs sok crypto-pár, ez elsősorban kereskedésre lett kitalálva az USD árfolyammal szemben LONG és SHORT pozíciókkal. Akinek van egy jó stragéiája az itt szép pénzt tud keresni akár csak SHORT-olással is. Lehetőségünk van akár 1 – 100x leverage-el is kereskedni!

Kattints ide a BitMEX weboldalához a 10% Bónuszért!