Altcoin átváltók

1. Changelly

A Changelly-n nagyon egyszerűen, névtelenül és gyorsan lehet közvetlenül kripto-valutákat egymásba váltani. Közvetlenül a saját kripto-valuta címedre küldik az átváltott mennyiséget, nem kell külön regisztrálni egy exhanger-be és onnan withdraw-olni! Kattints ide a weboldalhoz!

Kiválasztod az átváltani kívánt kripto-valutákat és beírod az összeget!

Ellenőrzöd, hogy helyesek-e az adatok!

Beírod a kripto címed ahova kapni szeretnéd az átváltott kripto-valutát, jelen esetben ez ethereum!

Ellenőrzöd, hogy helyesek-e az adatok, a “Back”-re kattintva mindig visszaléphetsz, ha valami nem jó!

Majd elküldöd a kért címre az átváltani kívánt kripto-valutát, ami jelen esetben bitcoin. Ha elküldted, ők automatikusan küldeni fogják cserébe a fentebb megadott címre a másik kripto-valutát, amely jelen esetben ethereum volt. Kattints ide a weboldalhoz!


2. Binance

Ha rendszeresen akarunk kereskedni (trade-elni) kripto-valutákkal akkor jobban megéri egy exchanger-t használni, ahová regisztrálni is kell. A főbb kripto-valuta exchangerek/átváltók közül a Binance az egyik legjobb szolgáltatást nyújtja, amelynek középpontjában az alacsony díjak, gyors ki- és beutalások állnak. Mivel náluk csak tisztán kripto-valuta csere történik, így kevesebb szabályozási kérdéssel kell foglalkozniuk és ez teszi jelenleg a legjobb altcoin átváltó szolgáltatássá. Ezért ide csak kripto-valutával tudsz beutalni. Kattints a logo-ra a weboldalhoz:

A Binance-on 2 bitcoinnak megfelelő érték / nap alatti forgalom esetén nem kér semmilyen azonosítást! Tehát, ha csak nem akarsz milliókat kiutalni naponta, akkor teljesen névtelenül tudsz rajta kereskedni. Csak egy email-re van szükség a regisztrációhoz.

A Binance-nak van saját BNB token-ja is, amelynek használatával tovább csökkenthetőek az átváltási díjak. A token használata jelenleg 25% -os diszkontrátát ad, ami azt jelenti, hogy a díjak 0,075%-ra csökkenthetőek a kereskedések során! Ahhoz, hogy ezt aktiváljuk csak vennünk kell egy kevés BNB coin-t és a rendszer ebből fogja levonni a 0.075%-os fee-ket. Ellenőrizzük le, hogy “ON”-ra van beállítva, de elméletileg automatikusan bekapcsolja a rendszer:

A felület nagyon intuitív es felhasználóbarát! A fő oldalon például láthatjuk a kereskedhető coin-ok listáját és könnyedén 24 órás növekedés szerint rendezhetjük őket, így azonnal láthatjuk melyik coin-ok nőttek a legtöbbet az elmúlt 24 órában:

A coin-ok egymásba váltása nagyon egyszerű, a rendszer még azt is kiszámítja nekünk, hogy mennyi a maximális mennyiség amit vehetünk vagy eladhatunk az adott coin-ból, így nem kell számolgatni sem. Kattints ide ha regisztrálni szeretnél a Binance-re!


3. BitMEX

A BitMEX előnye, hogy itt tudunk “Short“-olni rendesen profitért is! Sőt a “Leverage“-en is állíthatunk, hogy hányszorosan akarunk shortolni. Binance-on ilyen opció nincs, ott csak USDT-be tudunk menni és nem profitálunk a bitcoin zuhanásán vele.

A költségek alacsonyak, 0.075% fees per trade, amely nem sokkal több, mint a Binance 0.05%-os fee-je.

Nem kérnek azonosítást. Nincs fiat! Csak kriptoval tudunk beutalni, kiutalni.

Lehetőségünk van itt akár 100x leverage-el is kereskedni, akár long pozícióval is.

Kattints ide a BitMEX weboldalához!


4. Kucoin

A kucoin egy feltörekvő exchanger, hasonló a Binance-hoz. Nekik is saját tokenjük van, a Kucoin (KCS), de ezzel minden nap osztalék bonuszt is kapsz! Az exchangeren megtermelt fee-k 50%-át odaadják a Kucoin holdereknek, vagyis akiknek van KCS tokenjük! Semmi mást nem kell tenni hozzá csak BTC-t beutalni és átváltani KCS-ra.

Ez egy jól működő kripto-átváltó szolgáltatás, itt sem kérnek azonosítást. És sokféle kripto-coin van itt, ami Binance-on nem található. De, ha másért nem is, a Kucoin (KCS) token miatt érdemes lehet regisztrálni ide és tartani belőlük párat. Ha az exchanger forgalma megnő, akkor a bónusz osztalék is! Kattints ide a weboldalhoz!