Pénzkeresés bitcoin árfolyam kereskedéssel

Szeretnél Bitcoin / USD árfolyammal kereskedni online? Az egyik legjobb hely erre a Cex:

Kattints ide a Cex weboldalához!

Első lépés, hogy regisztrálsz, amihez elég csak egy email! A Cex-nél nem kell azonosítani/verifikálni magad a regisztrációhoz, ha csak a kereskedni akarsz, elég ha beutalod a máshol megvett bitcoin-odat és neki állhatsz kereskedni! Miután végeztél, bármikor kiutalhatod a bitcoin-jaid, ilyen egyszerű!

A kereskedés lényege, hogy magas USD áron eladod a bitcoint, majd alacsonyabb áron újra megveszed, a kettő közötti árkülönbözet lesz a nyereséged.

De ha nincs még bitcoinod és szeretnél a Cex-nél venni, akkor azt is megteheted, viszont ahhoz szükséges verifikálni magad a bankkártyás vásárláshoz, vagy a banki átutaláshoz.

A Cexnek van az egyik legjobban átlátható kereskedő felülete. Nemcsak bitcoin-al, hanem ethereum-al is tudsz rajta kereskedni. Például meglévő bitcoint ethereumra lehet váltani és vissza. Ezenkívül nemcsak USD-ben hanem EUR, GBP vagy RUB-ben is lehet kereskedni:

A vételi és eladási parancsok kiadása, nagyon egyszerű és könnyen átlátható felületen történik. Csak be kell írni, hogy pontosan mennyi bitcoint akarunk eladni és pontosan milyen USD árfolyamon, majd rá kell kattintani a “Place order” gombra! És kész is! Ugyan ez fordítva bitcoin visszavásárlásnál.

Láthatjuk mások eladási és vételi ajánlatait is alul, így jobban be lehet lőni, hova érdemes rakni a saját vételi/eladási parancsunkat.

Kattints ide a regisztrációhoz!