Bitcoin Bankkártyával

Bitcoin vételére bankkártyával (Visa, Mastercard), két ajánlott hely is van az interneten:

Az egyik a CoinMama:

bitcoinvasarlas

A másik pedig a BitPanda:

A Bitpanda Euró valuta alapú, elég jó áron lehet venni náluk bitcoint (2-5% alatti a margin), egy Ausztriában bejegyzett megbízható cég, EU tagállamban élőknek talán jobb választás. A Coinmama USD valuta alapú, itt se rossz a margin költség, a vásárlás talán itt egy picivel gyorsabbnak tűnt. Mindkét weboldal régóta jól működik és megbízható!

1.lépés: Regisztrálj a kiválasztott weboldalon! Kattints valamelyikre: CoinMama vagy BitPanda.

2.lépés: Válaszd ki a vásárlás “Buy“, majd a Visa / MasterCard opciót (ez a bankkártya).

3.lépés: Írd be mennyi Bitcoint akarsz vásárolni! Nem gond, ha forint alapú a bankod, a szükséges átváltást a rendszer automatikusan elvégzi.

4.lépés: Bankkártyás Bitcoin (BTC) vételnél szükséges verifikálni magad egyszer. Ehhez általában le kell fotózni a személyit és elküldeni nekik. Ez a lopott bankkártya visszaélések miatt szükséges, hogy bizonyítsd te vagy a tulajdonos. Kövesd az egyszerű utasításaikat! Utána korlátlanul tudod használni bankkártyádat.

5.lépés: Ha jóváíródott a tranzakció, akkor már csak tovább kell utalni a megvett Bitcoint az általad kijelölt helyre, egy másik virtuális tárcába. Előfordulhat, hogy egy általuk küldött ellenőrző email linkjére kattintva kell jóváhagyni a tranzakciót!

A Bitpandánál egyébként, nemcsak Bitcoin-t, hanem Ethereum-ot, Dash-t és LiteCoin-t is vásárolhatsz!