Bitcoin keresés robottal

Sok bitcoin/ altcoin kripto kereskedő bot közül jelenleg szerintünk a legjobb a CellBot.io

Egyszerű, könnyű használat, átlátható, olcsó!

Miért jó a CellBot?

Mert excel alapú és bárki egy kis utánajárással képes 1 napon belül komolyabb stratégiákat készíteni rá. Anélkül, hogy megkéne tanulnia programozni! A CellBot Binance-ot használ és mivel az a legjobb átváltó, nem is nagyon van szükség másra.

Ahhoz képest, hogy milyen jó kis eszköz, az ára teljesen megfizethető és nincs havi díj, 1 API key-hez örök licensz jár, ingyenes update-ekkel.

Semmi másra nincs szükség hozzá, csak egy Binance API key-re és egy Microsoft Excel-re!


Adnak hozzá egy komplexebb stratégiát és 4 egyszerűbb stratégia mintát. Egyetlen CellBot sheet képes 3 különböző kripto-párral kereskedni. Természetesen a Binance összes kripto-párját használhatjuk, ami jelenleg kb. 400 db. kripto-pár. Különböző gépeken (virtuális gép is) több CellBot-ot is futatthatunk ugyanazzal a licenssel, így nemcsak 3 párral, hanem bármennyivel tudunk kereskedni, ha sok gépünk van. De egy licens az mindig egy API-key-re szól.

Hátránya:

Egyenlőre csak LIMIT ordereket lehet küldeni vele, ami megfelelő jó sok stratégiához, de pl. a nyitva maradt ordereket, nem tudja törölni magától. Olyan stratégiákhoz jó, amelyeknél azonnali BUY/SELL ordereket akarunk a jelenlegi legjobb árakon, így nem lesz nyitva maradt order soha.

Weboldal: CellBot.io