Bitcoin kereskedés automatikusan “robot”-al

Sok bitcoin/ altcoin kripto kereskedő bot közül jelenleg szerintünk a legjobb a CellBot.io

De miért is jó a CellBot? Egyszerű, könnyű használat, átlátható, olcsó!

A CellBot Excel alapú, így bárki egy kis utánajárással képes 1 napon belül komolyabb stratégiákat készíteni rá. Anélkül, hogy megkéne tanulni programozni! A CellBot Binance-ot használ és mivel az a legjobb átváltó, nem is nagyon van szükség másra.

Ahhoz képest, hogy milyen hasznos kis szoftver, az ára teljesen megfizethető és nincs havi díj! 1 API key-hez örök licensz jár, ingyenes frissítésekkel!

Semmi másra nincs szükség hozzá, csak egy Binance API key-re és egy Microsoft Excel-re és már futtathatjuk is a hozzáadott Hybrid stratégiát!


A komplexebb hybrid stratégia mellé adnak még 4 egyszerűbb stratégia mintát is. Egyetlen CellBot sheet képes 3 különböző kripto-párral kereskedni. Természetesen a Binance összes kripto-párját használhatjuk, ami jelenleg kb. 400 db. kripto-pár. Különböző gépeken (virtuális gép is) több CellBot-ot is futatthatunk ugyanazzal a licenssel, így nemcsak 3 párral, hanem bármennyivel tudunk kereskedni, ha sok gépünk van. De egy licens az mindig egy API-key-re szól.

Tutorial:

Vannak hozzá Tutorial videók is, amiben elmagyarázza, hogyan tudunk stratégiákat készíteni rá:

http://www.cellbot.io/p/tutorial.html

A videókat rakjuk full screen-be, úgy jobban olvasható!

Weboldal és bővebb infó: http://www.cellbot.io/