Bitcoin keresés robottal

Az egyik legérdekesebb és legnagyobb potenciálú bitcoin/pénz keresési módszer, a magával a bitcoin árfolyamával történő kereskedés, egy felhőben stabilan futó robot segítségével, amely egy általad kifejlesztett algoritmus alapján képes automatikusan kereskedni a nap 24 órájában, anélkül, hogy bekapcsolva tartanád a számítógéped. Nem kell hozzá magas szintű programozói tudás sem, hiszen a kereskedő algoritmus nyelvezete viszonylag könnyen tanulható.

A rendszer furomban már sok meglévő kész algoritmusok közül is lehet válogatni (fizetős vagy ingyenes), melyek forráskódját akár mégkönnyebben személyre lehet szabni. Bérelni is lehet kész robot algoritmusokat havi díjért cserébe, melyek igazoltan profitálóak voltak a múltban.

Minimális kockázattal lehet kereskedni nagyon alacsony kezdő tőkével, hiszen elég csak $50-$100-al kísérletezni, amíg a nyereséges algoritmust meg nem találod, majd ha megvan értelemszerűen tőke növelést lehet alkalmazni.

Nem kell mást tenned, mint a cryptotrader weboldalán beregisztrálnod és máris elkezdhetsz ismerkedni a rendszerrel. Kattints ide!

trading interface

A szolgáltatás egyik legszebb tulajdonsága, hogy az elkészített stratégiáidat akár backtest-elheted is (visszamenőleges profit elemzés). Ezzel megtudod becsülni, milyen lett volna a teljesítménye a múltban.

Ezenkívül rengeteg forum topicot, meglévő algoritmusok tesztjeit és sok egyéb érdekes dolgot is találhatsz náluk!

Kattints ide a weboldalhoz!

.

.

tags: bitcoin, robot, poker bot, árfolyam, betting bot, grafikon, internetespénzkeresés