Bitcoin vásárlás

1. Bitpanda

A Bitpanda az eurózónában kínál kripto-valuta eladás és vételi szolgáltatást. Európában talán itt lehet a legalacsonyabb áron venni. Ők egy 2014-ben alapított, Ausztriában bejegyzett nagyon megbízható cég. Nemcsak Bitcoint, hanem sok egyéb kripto-valutát is közvetlenül lehet venni náluk. Bankkártyás vásárlás mellett számos más opció is választható, pl. banki átutalás, SEPA tranzakció, stb… Kattints ide a weboldalhoz!

 

2. Coinmama

A Coinmama egy Szlovákiában regisztrált cégként kínál eladásra Bitcoint a nemzetközi piacnak. Alacsony margin költséggel dolgoznak (4-6%). Náluk egy egyszerű azonosítás után bankkártyával (Visa, MasterCard) és most már Európa területén SEPA átutalással is lehet vásárolni BitcointEthereumot, Litecoint és egyéb kriptovalutákat is! Megbízhatóan működnek panaszmentesen 2013 óta. Kattints ide a részletes használati leíráshoz!

 

3. Changelly

A Changelly rendszerén keresztül szintén egy egyszerű azonosítási folyamat után lehet bankkártyával bitcoint venni. Azt ígérik max. 10-30 percet vesz igénybe a tranzakció. Ők egy új modern felület, ahol bitcoin vételen kívül rengeteg kriptovaluta közvetlen egymásba váltása is elvégezhető egyszerűen, alacsony költséggel, akár regisztráció nélkül is. Kattints ide a weboldalhoz!

 

4. Bitcoin ATM

Több Bitcoin ATM található már Budapesten, sőt már vidéki városokban is. A bitcoin ATM használatával lehetőségünk van névtelenül vásárolni és eladni bitcoint készpénzzel. Csak egy okostelefonra van szükségünk hozzá. Kattints ide egy részletes ATM használati útmutatóért!