Bitcoin vásárlás

1. Bitpanda

A Bitpanda az eurózónában kínál kripto-valuta eladás és vételi szolgáltatást. Európában talán itt lehet a legalacsonyabb áron venni. Ők egy 2014-ben alapított, Ausztriában bejegyzett nagyon megbízható cég. Saját fejlesztésű crypto token-jük is van, a Pantos. Nemcsak Bitcoint, hanem sok egyéb kripto-valutát is lehet közvetlenül venni és eladni náluk. Bankkártyás vásárlás mellett számos más opció is választható, pl. banki átutalás, SEPA tranzakció, stb… Ezt a linket használva 10 EUR ingyen bónuszt ígérnek első vásárláskor: Kattints ide a weboldalukhoz!


2. Coinmama

A Coinmama egy Szlovákiában regisztrált cégként kínál eladásra Bitcoint a nemzetközi piacnak. Viszonylag alacsony margin költséggel dolgoznak (4-6%). Náluk egy egyszerű online azonosítás után bankkártyával (Visa, MasterCard) és most már Európa területén SEPA átutalással is lehet vásárolni BitcointEthereumot, Litecoint és egyéb kriptovalutákat is! Megbízhatóan működnek panaszmentesen 2013 óta. Kattints ide a részletes használati leíráshoz!


3. Bitcoin ATM

Több Bitcoin ATM található már Budapesten, sőt már néhány vidéki városban is. A bitcoin ATM használatával lehetőségünk van akár teljesen névtelenül is vásárolni és eladni bitcoint készpénzzel. Így nem kell a macerás online azonosítási folyamatot végig csinálnunk, viszont  cserébe ki kell mozdulnunk otthonról. Csak egy okostelefonra (Android, iPhone) van szükségünk hozzá. Kattints ide egy részletes ATM használati útmutatóért!