Bitcoin vásárlás

1. Coinmama

A Coinmama egy Szlovákiában regisztrált cég. Alacsony margin költséggel dolgoznak. Náluk egy egyszerű azonosítás után bankkártyával lehet vásárolni BitcointEthereumot, Litecoint és egyéb kriptovalutákat is! Megbízhatóan működnek panaszmentesen 2013 óta. Kattints ide a weboldalhoz!

 

 

2. Changelly

A Changelly rendszerén keresztül szintén egy egyszerű azonosítási folyamat után lehet bankkártyával bitcoint venni. Azt ígérik max. 10-30 percet vesz igénybe a tranazakció. Itt bitcoin vételen kívül számos kriptovaluta egymásba váltása is elvégezhető egyszerűen, névtelenül, alacsony költséggel. Kattints ide a weboldalhoz!

 

3. LocalBitcoins

A LocalBitcoins-on személytől-személyig történő Bitcoin vásárlás és eladás lebonyolítására van lehetőség, akár teljesen névtelenül is, pl. személyes találkozóval készpénzzel. Ezenkívül számos online opcióra is van lehetőség náluk. Érdemes körülnézni! A részletes útmutatóhoz kattints ide!

 

4. Bitcoin ATM

Több Bitcoin ATM található már Budapesten, sőt már vidéki városokban is. A bitcoin ATM használatával lehetőségünk van névtelenül vásárolni és eladni bitcoint készpénzzel. Csak egy okostelefonra van szükségünk hozzá. Kattints ide egy részletes ATM használati útmutatóért!