Bitcoin vétel Neteller/Skrill

Bitcoin-t venni, vagy eladni Neteller/Skrill számlákkal a BitPanda-n lehetséges:

A bitpandánál alacsony margin költségek vannak, így elég jó áron lehet venni, vagy eladni bitcoint (vagy BCH-t, ETH-t, DASH-t, LTC-t). És mivel egy Ausztriában bejegyzett cégről van szó, így a megbízhatóságuk is megfelelő.

1.lépés: Regisztrálj a BitPandán, kattints ide!

2.lépés: Válaszd ki a Vétel vagyis “Buy” opciót, majd a Neteller, vagy Skrill!

3.lépés: Gépeld be mennyi Bitcoint akarsz vásárolni Euró-ban számolva! Nem probléma, ha a neteller-ed nem Euróban van, a valuta átváltást a rendszer automatikusan elvégzi!

4.lépés: Neteller/Skrill BTC vételi tranzakciónál szükséges verifikálni magad náluk egyszer. Le kell fotózni nekik a személyit és elküldeni. Ez a lopott neteller/skrill számla visszaélések miatt szükséges. Így ellenőrzik, hogy tényleg te vagy a tulajdonos. Kövesd az egyszerű utasításaikat! Utána korlátlanul tudod használni a rendszert.

Viszont, Neteller/Skrill BTC eladási tranzakciónál nem szükséges semmilyen verifikálás!

5.lépés: Ha a tranzakció sikeresen végbement, utána kiutalhatod a megvett Bitcoint a saját tárcádba!

A Bitpandánál egyébként, nemcsak Bitcoin-t, hanem Bitcoin Cash-t, Ethereum-ot, Dash-t és Litecoin-t is vásárolhatsz!

Javasolt Online tárca: blockchain.info (a legmegbízhatóbb online tárca, képes BTC, ETH, BCH kezelésére, a private key náluk tárolódik a felhőben)

Javasolt Offline tárca: Exodus.io (sokféle kripto-valuta kezelésére képes: ETH, DASH, Litecoin, BCH, stb., a private key a számítógépeden tárolódik)

Javasolt Hardware tárca: Ledger Nano S (többféle kripto-valuta kezelésére képes, jelenleg a legjobb, legbiztonságosabb hardware tárca, a private key természetesen a hardware-ben tárolódik)

Javasolt Altcoin átváltó: Binance.com (Nagyon sokféle kripto-valuta egymásba váltására képes szolgáltatás, a regisztráláshoz csak email kell, napi 2 bitcoin alatti kiutalások mellett nem kérnek azonosítást)