Bitcoin vétel Neteller/Skrill

Tapasztalatok alapján Bitcoin vásárlásra Neteller, vagy Skrill (moneybookers) számlákkal a legjobb és legmegbízhatóbb hely a BitPanda:

A bitpandánál viszonylag alacsony margin költségek vannak, így elég jó áron lehet venni, vagy eladni bitcoint (vagy ethereumot). Akár még állandó kereskedésre is jó lehet. És mivel egy Ausztriában bejegyzett cégről van szó, így a megbízhatóságuk is magas.

1.lépés: Regisztrálj a BitPandán, kattints ide!

2.lépés: Válaszd ki a Vétel vagyis “Buy” opciót, majd a Neteller, vagy Skrill!

3.lépés: Gépeld be mennyi Bitcoint akarsz vásárolni Euró-ban számolva! Nem probléma, ha a neteller-ed nem Euróban van, az átváltást a rendszer automatikusan elvégzi!

4.lépés: Neteller/Skrill BTC vételi tranzakciónál szükséges verifikálni magad náluk egyszer. Le kell fotozni nekik a személyit és elküldeni. Ez a lopott neteller/skrill számla visszaélések miatt szükséges. Így ellenőrzik, hogy tényleg te vagy a tulajdonos. Kövesd az egyszerű utasításaikat! Utána korlátlanul tudod használni.

De, ha csak eladni akarsz Bitcoint és Neteller/Skrill-re pénzt kapni, akkor nem kell semmilyen verifikálás! Ki van próbálva, jól működik! (Neteller-be lehet nyersen is a neteller rendszerével bitcoint beutalni, de ami így jelenik meg pénz a neteller számlán, azt a rendszer nem engedi kivenni kártyával, ezért jobb a bitpandát használni!)

5.lépés: Ha a tranzakció sikeresen végbe ment, utána kiutalhatod a megvett bitcoint a saját virtuális tárcádba!

A Bitpandánál egyébként, nemcsak Bitcoin-t, hanem Ethereum-ot, Dash-t és LiteCoin-t is vásárolhatsz!