Kripto-valuta bányászat egyszerűen!

A kripto-valuta bányászatra befektetésként kell tekinteni. 2 féle lehetőség van rá:

1. Valamelyik kripto-valuta bányászatára szerződést veszel

A Hashflare és a GenesisMining a kripto-bányászat két legnagyobb üzemeltetője, amelyek már évek óta kínálnak szerződéseket.

A kripto-felhőbányászat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megvásárolják a kripto-bányászati teljesítményt a távoli adatközpontokban elhelyezett kripto-bányászati hardverekből.

Ezután minden kripto-bányászat távolról történik a felhőben. Ez lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy ne foglalkozzanak azokkal a bonyodalmakkal, amelyekkel rendszerint találkoztak bitcoinok bányászata során, mint például a villamos energia, a hő, a telepítés, a nagy zaj, vagy a karbantartási gond.

Hashflare-nél jelenleg Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és Zcash (ZEC) bányászatot lehet venni, itt 1 évig tartó szerződések vannak jelenleg (változhat). Vásárláskor kiválaszthatod magadnak, hogy mennyi hash power-t veszel, értelemszerűen, minél több a H/s annál többet fog bányászni.

A Hashflare weboldalához kattints ide!


A Genesis-nél jelenleg 2 éves bányász szerződéseket lehet venni (mindig változik, hogy milyen kriptot), jelenleg Monero (XMR) és Ethereum (ETH) van:

Jelenleg (2017.szept.05.) a Monero esetén 49.99$-ért 2 évnyi 60H/s vehető. Ha megnézzük a cryptocompare.com-on, hogy ez mennyi pénzt termel, akkor láthatjuk, hogy $0.13-t/nap, vagy $3.91-t jelent havonta:

Így viszonylag könnyen kiszámíthatjuk mennyi idő alatt, hozza vissza a befektetés a saját költségét: $49.99 / $3.91 = 13 hónap alatt fogja behozni az árát, így marad még 11 hónap amikor ingyen fog termelni, vagyis 11×3.91 = $43 profit 2 év után, $49.99 befektetéssel. Természetesen többet is lehet venni, sőt a naponta keletkező kifizetéseket is visszalehet forgatni új szerződésekbe. A Monero árfolyama 2 év alatt változni fog, amely változhat jó és rossz irányba is! Kockázat minden befektetésnél van, ezért mindenki csak saját felelőségre és csak kockázati tőkével csinálja!

A Genesis weboldalához kattints ide!

Használd a regisztrációs bónusz kódot 3% kedvezményért: gIyliP

A regisztráció mind két helyen egyszerű: csak egy email címet és jelszót kell megadnod, ezért teljesen anonim. Beutalni pénzt bitcoin-al lehet! A kifizetések pedig természetesen a bányászott kripto-ban, vagy bitcoin-ban történnek.


2. bányászási lehetőség, amikor te magad bányászod ki PC-vel vagy telefonnal a kripto-pénzeket. Van egy nagyon jó software erre, amellyel azonnal és egyszerűn elkezdhetsz különböző kripto-valutákat (ethereum,bitcoin stb.) bányászni a saját gépeden (akár MAC-en is), vagy a telefonodon!

Ez az applikáció arra is jó, ha például van egy öreg androidos telefonod, vagy egy öreg laptopod, amit szeretnél hasznosítani.

De persze egy erősebb gamer PC-vel, vagy laptoppal sokkal többet lehet bányászni!

A regisztráció nagyon egyszerű:

1.lépés: Kattints ide a MinerGate weboldalához!

2.lépés: Menj rá a “Sign Up” feliratra a jobb felső sarokban, vagyis regisztrálj!

3.lépés: Regisztrálásnál csak egy emailt és 2-szer a jelszót kell megadni. Utána magától beléptet a felületedre.

4.lépés: Tölsd le és telepítsd fel az applikációt: Windows PC-re, MAC-re, vagy az android telefonra!

5.lépés: Elindítod az applikációt és bejelentkezel a fent regisztrált email címmel és jelszóval! Ezután már csak el kell indítani a kívánt kripto-valuta bányászatát: rá kell kattintani a “Start Mining” feliratra!

Természetesen több készülékre is feltelepítheted, ha már regisztráltál, ugyanazzal az azonosítóval beléphetsz mindenhol!

Így fut például az applikáció egy öreg androidos telefonon:

Attól függően, hogy milyen erős a telefonod, vagy a számítógéped CPU-ja és/vagy GPU-ja, annál több féle kripto-valuta bányászat közül válogathatsz és persze annál többet is fog tudni bányászni! A hatékonyabb bányászathoz, lehetőleg minél erősebb GPU kell!

TIPP: Akkor éri meg a legjobban bányászni, ha olyan helyen tudod futtatni a mobilod / laptopod (töltőre rakva), ahol nem te fizeted az áramot, vagy nagyon olcsó az áram!

Bizonyos kripto-valuták még nagyon értéktelenek, de viszont gyorsan is lehet őket bányászni, mivel még alacsony a difficulty! Például 2 db ByteCoin-t alig fél nap alatt bányásztam ki, egy gyenge PC-vel. Ha a jövőben felmegy a ByteCoin értéke, akkor szép bevételt hozhat!

Kattints ide a MinerGate weboldalához!