Ethereum Vásárlás

Ethereum vásárlásra a weben a legjobb hely a BitPanda!

A bitpandánál jó árfolyamok vannak, az EU területén talán itt van a legalacsonyabb margin költség (2-5%) és mivel egy Ausztriában bejegyzett cég, így elég megbízható is. Euro alapú rendszer, ezenkívül bankkártya mellett számos más opciót is választhatsz vételre, vagy eladásra.

1.lépés: Először kattints ide a BitPanda weboldalához! Majd regisztrálj!

2.lépés: Válaszd ki a vásárlás “Buy” , majd az Ethereum opciót!

3.lépés: Válaszd ki mivel szeretnél Ethereumot vásárolni: Bankkártya esetén a Visa / MasterCard opciót. De választhatsz Neteller, Skrill, vagy SEPA banki átutalást is, amelyre minden magyar bank képes 1-2 nap alatt.

4.lépés: Ethereum vételnél szükséges verifikálni magad egyszer. Ehhez általában le kell fotózni a személyit és elküldeni nekik. Ez a lopott bankkártya, vagy számla visszaélések miatt szükséges. Így bizonyítod, hogy te vagy a tulajdonos. Kövesd az egyszerű utasításaikat! Utána korlátlanul tudod használni a rendszert.

5.lépés: Ha sikeres volt a tranzakció, a beépített Ethereum pénztárcáról kiutalhatod bármely másik címre a megvásárolt Ethereum-ot!

A Bitpandánál egyébként, nemcsak Ethereum-ot, hanem Bitcoin Cash-t, Bitcoin-t, Dash-t és Litecoin-t is vásárolhatsz!

Javasolt Online tárca: blockchain.info (a legmegbízhatóbb online tárca, képes BTC, ETH, BCH kezelésére, a private key náluk tárolódik a felhőben)

Javasolt Offline tárca: Exodus.io (sokféle kripto-valuta kezelésére képes: ETH, DASH, Litecoin, BCH, stb., a private key a számítógépeden tárolódik)

Javasolt Hardware tárca: Ledger Nano S (többféle kripto-valuta kezelésére képes, jelenleg a legjobb, legbiztonságosabb hardware tárca, a private key természetesen a hardware-ben tárolódik)

Javasolt Altcoin átváltó: Binance.com (Nagyon sokféle kripto-valuta egymásba váltására képes szolgáltatás, a regisztráláshoz csak email kell, napi 2 bitcoin alatti kiutalások mellett nem kérnek azonosítást)