Pénzkeresés bitcoinnal!

Többféle módszer is van rá, hogyan lehe bitcoinnal pénzt keresni:

  1. Bányász szerződést veszel: kattints ide hozzá!
  2. Bitcoin árfolyammal kereskedsz: kattints ide hozzá!
  3. A Bitbond hitelezési platformját használod! Lentebb található:

Kattins ide a bitbond weboldalához!

Mi a BitbondA Bitbond egy globális Bitcoin hitelezési platform. Segítségével a kisvállalkozások megfizethető hitelekhez tudnak jutni, a bitcoin-al rendelkező befektetők, pedig jövedelmező kamatot kapnak érte. Mivel Bitbond kizárólag a digitális Bitcoin fizető eszközzel működik, ha befektető vagy nincs szükség verifikációra, elég csak egy email a regisztráláshoz és máris befektethetsz!

Leegyszerűsítve: kölcsön adod a bitcoin-odat és jó kamatot kapsz érte! Mindenki jól jár, hiszen a kölcsönző pedig betudja indítani vállalkozását, kihagyván a bankrendszer extra költséges és bonyolult eljárásait.

Fontos! a Bitbond nem egy kamu HYIP program! Hanem egy Németországban bejegyzett rendes cég! Más kamu HYIP befektetési weboldalaknak ne dőljetek be, mert azok nagyrészt átverések! De természetesen kockázat minden befektetésnél van, ezért csak olyan pénzt fektessünk be, amely nélkül megtudunk lenni, ha úgy adódik!

1.lépés:

Be kell utalni a befektetni kívánt bitcoinunkat! Ez nagyon egyszerűen zajlik, csak el kell küldeni az általuk megadott bitcoin címre, vagy QR-kód képre az összeget! És várni amíg confirmálódik!

2.lépés:

Rámegyünk a befektetés gombra és válogatunk a kisvállalkozók ajánlatai közül. Mindegyiknek külön kockázati besorolása van, attól függően, hogy mennyire kockázatos a vállalkozás becsődölési szempontból! A besorolás lehet A, B, C, D, E, F, ahol az A a legjobb, tehát legkevésbé kockázatos és természetesen az F pedig a legrosszabb.

3.lépés:

Ha kiválasztottuk melyikbe szeretnénk fektetni, akkor már csak rá kell nyomni az “invest” gombra és beírni a kívánt kölcsön összegét.

Mindegyik befektetésnél kiírják, hogy hány hónap múlva kerül visszafizetésre a teljes összeg kamatostul, illetve az éves kamatot is feltüntetik. A visszafizetés havi részletekben történik! Tehát minden hónapban jön egy kis törlesztés már az indulástól kezdve! A fenti példánál 26%-os éves kamat van és 36 hónapon keresztül történik a törlesztés, ami azt jelenti, hogy 3 éven keresztül lesz 26%-os a kamat, így az összes profit 3×26 = 78% lesz 3 év után. Ez messze lekörözi a bankok által felkínált kamatokat, bár a kockázat is nagyobb! Természetesen vannak rövidebb lejáratú hitelek is, pl. 6 hónapos vagy 1 éves.

Ezek után már nincs más dolgunk, mint várni a részletfizetéseket havonta, amelyet a rendszerből azonnal ki is tudunk utalni, bitcoin formájában!

Ha felkeltette az érdeklődésed kattints ide a weboldal megtekintéséhez!