Litecoin vásárlás

Litecoin vásárlásra jelenleg a legjobb hely a BitPanda! Jó áron lehet venni náluk kripto-valutákat, változó 2-6% körüli a margin. Egy Ausztriában bejegyzett megbízható cég, az EU szabályoknak megfelelnek. A kezelőfelületük nagyon letisztult és könnyen használható. Bankkártyás vásárlás mellett számos más opció is választható, pl. SEPA banki átutalás.

1.lépés: Először kattints ide a Bitpanda weboldalához! Majd regisztrálj a “Sign Up” gombra kattintva!

Írd be az email-ed és amit kérnek! Be kell majd állítani 2FA-t is, ehhez mi az authy.com-ot javasoljuk, de persze a Google Authenticator is megfelelő!

2.lépés: Válaszd ki a vásárlás “Buy” , majd az Litecoin opciót!

3.lépés: Válaszd ki mivel szeretnél Litecoin vásárolni: Bankkártya esetén a Visa / MasterCard opciót. De választhatsz NetellerSkrill, vagy SEPA banki átutalást is, amelyre minden magyar bank képes.

4.lépés: Litecoin vételnél szükséges “verifikálni”, vagyis azonosítani magad egyszer. Ehhez általában le kell fotózni a személyi igazolványt és elküldeni nekik, vagy webkamerán felmutatni. Ez főként a lopott bankkártya visszaélések miatt szükséges, hogy bizonyítsd te vagy a tulajdonos. Kövesd az egyszerű utasításaikat! Utána korlátlanul tudod használni a rendszerüket.

5.lépés: Ha sikeres volt a tranzakció, a beépített Litecoin tárcából kiutalhatod bármely másik címre a megvásárolt Litecoin-t! Kattints a “Wallet“-ra, majd a “Litecoin” és a “Send” gombra! Itt megadhatod hová szeretnéd küldeni és pontosan mennyi Litecoin-t. Érdemes mindig duplán ellenőrizni a címet, vagyis a “Payout address”-t!

 

Bitpandánál egyébként, nemcsak Litecoin-ot, hanem Bitcoin Cash-t, Bitcoin-t, Dash-t, Ethereumot-t és Ripple-t is vásárolhatsz!

Javasolt Online tárca: blockchain.info (A legmegbízhatóbb online tárca; képes BTC, ETH, BCH kezelésére; a private key náluk tárolódik a felhőben)

Javasolt Offline tárca: Exodus.io (Sokféle kripto-valuta kezelésére képes: ETH, DASH, LTC, BCH, stb.; a private key a te számítógépeden tárolódik)

Javasolt Hardware tárca: Ledger Nano S (A legbiztonságosabb tárolási mód; többféle kripto-valuta kezelésére is képes; jelenleg a legjobb hardware tárca; a private key természetesen a hardware-ben tárolódik)

Javasolt Altcoin átváltó: Binance.com (Nagyon sokféle kripto-valuta egymásba váltására képes szolgáltatás; a regisztráláshoz csak egy email kell, napi 2 bitcoin érték alatti kiutalások mellett nem kérnek semmi azonosítást; itt vannak legalacsonyabb fee-k, itt a leggyorsabb a crypto-coin ki- és beutalás)