Mi a BitcoinHex?

BitcoinHex a 2019-es év talán egyik legérdekesebb projektja lesz. Richard Heart az alapítója, aki szerint a kripto pénzek egyetlen valódi haszna, ha pénzként, érték tárolóként használjuk azt. Viszont szerinte a bitcoin mögött nincs rendes “játék elmélet”, ami pl. jutalmazná a holdereket és büntetné a sellereket.

AZT ÍRJÁK MÁR CSAK KEVESEBB, MINT 4 HÉT A SNAPSHOT-IG!

A bitcoinHEX fő használati céljai: Virtuális Arany/értéktároló; Offshore bankolás; Fizetőeszköz; Lekötési idő tartam alapú jutalmazási rendszer

A főbb dolgok amit tudnunk kell a BitcoinHEX indulásáról:

  • Ingyen kérhetjük a BITCOINHEX coinjainkat, ha a snapshot idejében lesznek bitcoinjaink, aminek tudjuk a privát kulcsát! Például ha lesz 1 Bitcoinunk az electrum walletunkban, akkor 10000-szer annyi, vagyis 10000 db BitcoinHex (BHX) coin-t kérvényezhetünk ingyen!
  • A kérvényezés időpontja fontos! Minnél előbb kérvényezzük a snapshot ideje után, annál több bónusz coin-t kapunk, azokból a coin-okból, amiket mások elfelejtettek kérvényezni! Érdemes az első héten kérvényezni, mert akkor kapjuk a legtöbb bónuszt!
  • 50-75%-al büntetik a rendszerből a nagy halakat! Akiknek a bitcoin címe meghalad egy bizonyos nagy btc mennyiséget, az kevesebb ingyen BitcoinHEX-et kérvényezhet és fennmaradó részt szétosztják bónuszként a többiek között.
  • Akik nem jelentkeznek az ingyen BitcoinHEX-ért, annak az értékét is elkezdik szétosztani a többiek között 50 hét alatt, amíg teljesen el nem fogy.
  • Néhány nagy halat teljesen ki is zárnak a kérvényezésből, pl.: Mt.Gox bitcoinjai, ezt is szétosztják bónuszként a korai kérvényezők között!
  • A bitcoinHEX-nek lesz egy lekötési rendszere, ami jutalmazza a HOLD-ereket és bünteti azt, aki megszakítja a lekötését idő előtt.

Összefoglalva:

A legjobban akkor járunk, ha a snapshot ideje előtt megpróbálunk minnél több bitcoin-t berakni az electrum walletunkba, aztán kérvényezzük a bitcoinHEX-ünket amilyen hamar csak lehet, lehetőleg 1 héten belül! így az összes bónuszt megszerezzük a rendszerből, ami nagyon sok ingyen pénzt is jelenthet! Az első héten kérvényezők 20% bónuszt kapnak.

Tehát 1 BTC esetén 10000 + 2000 BitcoinHEX. Aztán attól függően mennyien kérvényezik, minden héten extra bónusz a nem kérvényezők pénzéből egészen 50 hétig!

Az electrumon lévő bitcoinjainkra a snapshot után már nincs is szükség, nyugodtan akár vissza is válthatjuk forintra, ha nem kell nekünk. Igazából annyi is elég, ha csak kölcsönkért pénzből veszünk bitcoint 1 napra, aztán visszaadjunk másnap a snapshot után 🙂

Bővebb infóért látogasd meg a BitcoinHEX hivatalos weboldalát: BitcoinHEX