Monero vásárlás

Monero vásárlásra menete a következő: Először bitpandán venni kell ethereum-ot, Majd pedig Binance-on át kell váltani a beutalt ethereum-ot Monero-ra. Majd kiutalni a Monero-t saját walletba.

Ethereum vásárlás a Bitpanda-n! Bankkártyás vásárlás mellett számos más opció is választható, pl. SEPA banki átutalás.

1.lépés: Először kattints ide a Bitpanda weboldalához! Majd regisztrálj a “Sign Up” gombra kattintva!

Írd be az email-ed és amit kérnek! Be kell majd állítani 2FA-t is, ehhez mi az authy.com-ot javasoljuk, de persze a Google Authenticator is megfelelő!

2.lépés: Válaszd ki a vásárlás “Buy” , majd az Ethereum opciót!

3.lépés: Válaszd ki mivel szeretnél Ethereumot vásárolni: Bankkártya esetén a Visa / MasterCard opciót. De választhatsz Neteller, Skrill, vagy SEPA banki átutalást is, amelyre minden magyar bank képes.

4.lépés: Ethereum vételnél szükséges “verifikálni”, vagyis azonosítani magad egyszer. Ehhez általában le kell fotózni a személyi igazolványt és elküldeni nekik, vagy webkamerán felmutatni. Ez főként a lopott bankkártya visszaélések miatt szükséges, hogy bizonyítsd te vagy a tulajdonos. Kövesd az egyszerű utasításaikat! Utána korlátlanul tudod használni a rendszerüket.

5.lépés: Ha sikeres volt a tranzakció, a beépített Ethereum tárcából kiutalhatod bármely másik címre a megvásárolt Ethereum-ot! Kattints a “Wallet“-ra, majd a “Ethereum” és a “Send” gombra! Itt megadhatod hová szeretnéd küldeni és pontosan mennyi Ethereumot. Érdemes mindig duplán ellenőrizni a címet, vagyis a “Payout address”-t! Ide a Binance ETH Deposit címét kell majd bemásolni!

6.lépés: Majd a Binance-on már csak az “ETH markets”-ra kattintva keressük meg a XMR/ETH piacot és a “Buy” gombra kattintva vegyünk meg a Moneronkat, várjuk meg míg teljesül az ajánlatunk a piacon! Utána kiutalhatod a saját offline tárcádba a megvett Monero-t.

Monero wallet-ot (tárcát) itt lehet letölteni:

https://getmonero.org/