Ripple vásárlás

Ripple vásárlásra a weben a legjobb hely a BitPanda!

Bitpanda EUR valuta alapú. Elég jó áron lehet venni náluk Ripple-t, változó 2-6% körüli a margin költség. Egy Ausztriában bejegyzett elég megbízható cég, főként Európai ügyfelekre koncentrálnak. Bankkártyás vásárlás mellett számos más opció is választható, pl. banki átutalás.

1.lépés: Először kattints ide a BitPanda weboldalához! Majd regisztrálj a “Sign Up” gombra kattintva!

Add meg az email-ed, ha kéri: a nevet és országot is! Be kell majd állítani 2FA-t, ehhez mi az authy.com-ot javasoljuk, de persze a Google Authenticator is megfelelő!

2.lépés: Válaszd ki a vásárlás “Buy” , majd a Ripple opciót!

3.lépés: Válaszd ki mivel szeretnél Ripple-t vásárolni: Bankkártya esetén a Visa / MasterCard opciót. De választhatsz NetellerSkrill, vagy SEPA banki átutalást is, amelyre minden magyar bank képes 1-2 nap alatt.

4.lépés: Ripple vételnél szükséges verifikálni, vagyis azonosítani magad egyszer. Ehhez általában le kell fotózni a személyit és elküldeni nekik, vagy bemutatni webkamerán. Ez főként a lopott bankkártya, vagy bankszámla visszaélések miatt szükséges, így bizonyítod, hogy te vagy a tulajdonos. Kövesd az egyszerű utasításaikat! Utána korlátlanul tudod használni a rendszerüket.

Bitpandánál egyébként, nemcsak Ripple-t, hanem Bitcoin Cash-t, Bitcoin-t, Dash-t, Litecoin-t és Ethereum-ot is vásárolhatsz!

Javasolt Online tárca: blockchain.info (A legmegbízhatóbb online tárca; képes BTC, ETH, BCH kezelésére; a private key náluk tárolódik a felhőben)

Javasolt Offline tárca: Exodus.io (Sokféle kripto-valuta kezelésére képes: ETH, DASH, LTC, BCH, stb.; a private key a te számítógépeden tárolódik)

Javasolt Hardware tárca: Ledger Nano S (A legbiztonságosabb tárolási mód; többféle kripto-valuta kezelésére is képes; jelenleg a legjobb hardware tárca; a private key természetesen a hardware-ben tárolódik)

Javasolt Altcoin átváltó: Binance.com (Nagyon sokféle kripto-valuta egymásba váltására képes szolgáltatás; a regisztráláshoz csak egy email kell, napi 2 bitcoin érték alatti kiutalások mellett nem kérnek semmi azonosítást; itt vannak legalacsonyabb fee-k, itt a leggyorsabb a crypto-coin ki- és beutalás)