Altcoin átváltók

A főbb kripto-valuta átváltók közül a Binance messze a legjobb szolgáltatást nyújtja, amelynek középpontjában az alacsony díjak, gyors ki- és beutalások állnak. Mivel náluk csak tisztán kripto-valuta csere történik, így kevesebb szabályozási kérdéssel kell foglalkozniuk és ez teszi jelenleg a legjobb altcoin átváltó szolgáltatássá. Ezért ide csak kripto-valutával tudsz beutalni. Kattints a logo-ra a weboldalhoz:

A Binance-n 2 bitcoinnak megfelelő érték / nap alatti forgalom esetén (ami lényegében több millió forint, így nem könnyű átlépni) nem kér semmilyen azonosítást! Csak egy email-re van szükség a regisztrációhoz. A többi átváltónál ez határ sokkal alacsonyabb és a kiutalási limitek sokkal magasabbak.

További előnye a Binance-nak, hogy a kiutalási minimális összegek alacsonyabbak, például a bitfinex-en, nem nagyon lehet kiutalni semmilyen coin-t 250$ érték alatt, a Binance-n viszont 50$-t vagy akár kevesebbet is ki lehet. Ezenkívül sokkal gyorsabbak a tranzakciók is!

Díj összehasonlítások más kripto-átváltó szolgáltatásokkal

  • Binance 0.1% (BNB tokennal csak 0.05%)
  • Bittrex 0.25%
  • GDAX 0.25%
  • CEX.io 0.25%  (előnye, hogy itt lehet 3D secure nélküli bankkártyával is kriptot venni)
  • Kraken 0.26%
  • Poloniex 0.25%

Látható, hogy a Binance-n messze a legalacsonyabbak a fee-k!

A Binance-nak van saját BNB token-ja is, amelynek használatával tovább csökkenthetőek az átváltási díjak. A token használata jelenleg 50% -os diszkontrátát ad, ami azt jelenti, hogy a díjak 0,05%-ra csökkenthetőek! Ahhoz, hogy ezt aktiváljuk csak vennünk kell egy kevés BNB coin-t és a rendszer ebből fogja levonni a 0.05%-os fee-ket. Ellenőrizzük le, hogy “ON”-on van:

A felület nagyon intuitív es felhasználó barát. A fő oldalon például láthatjuk a kereskedhető coin-ok listáját és könnyedén 24 órás növekedés szerint rendezhetjük őket, így azonnal láthatjuk melyik coin-ok nőttek a legtöbbet az elmúlt 24 órában:

A coin-ok egymásba váltása nagyon egyszerű, a rendszer még azt is kiszámítja nekünk, hogy mennyi a maximális mennyiség amit vehetünk vagy eladhatunk az adott coin-ból, így nem kell számolgatni sem:

Kattints ide ha regisztrálni szeretnél a Binance-re!