Bitcoin kereskedés automatikusan “robot”-al

Sok kripto kereskedő bot (“robot”) közül jelenleg szerintünk a legjobb a CellBot.io terméke, amely kicsit fapadosnak tűnik ámde: nagyon letisztult profi munka és könnyű használni, mivel excel formulákat kb. mindenki tud csinálni.

Könnyű használat, letisztult felület, átlátható!

Mégis nagyon komplex stratégiák is készíthetőek rá, melyek teljesen egyediek, 100%-ban belenyúlhatok az algoritmus legapróbb részleteibe.

A CellBot Excel alapú, így bárki egy kis utánajárással képes pár napon belül komolyabb stratégiákat készíteni rá. Anélkül, hogy megkellene tanulnia programozni! A CellBot Binance-ot használ és mivel ez a legjobb átváltó, nincs is szükség másra!

A gépigénye kicsi, akár a háttérben is futhat a kis excel file, lecsukott ablakkal, vagy virtuális gépen a háttérben.

Jó ár/érték arány!

Ahhoz képest, hogy milyen hasznos kis szoftver, az ára könnyedén megfizethető bárkinek és nincs havi díj! 1 Binance API key-hez örök licensz jár, ingyenes frissítésekkel!

Mi kell hozzá?

Semmi másra nincs szükség hozzá, csak egy Binance API key-re és egy Microsoft Excel-re és már futtathatjuk is a hozzáadott “default” stratégiával!


A default stratégia mellé adnak több stratégia mintát is, amely tetszés szerint hozzá csatlakoztatható. Egyetlen CellBot sheet képes 3 különböző kripto-párral is kereskedni egyszerre, bár szerintem egyet használni is bőven elég:

Ingyenes próba verzió:

http://cellbot.io/free-version/

Az investexcel.com-om is sok excel-re készített kereskedő algortimus mintát találunk:

http://investexcel.net/relative-strength-index-spreadsheet/

http://investexcel.net/how-to-calculate-macd-in-excel/

Vagy a google-t használva egyéb helyeken is lehet találni érdekes excel-re készített stratégiákat, melyeket be tudunk implementálni a CellBot-ba.

Természetesen a Binance összes kripto-párja közül választhatunk, ami jelenleg több, mint 500 darab kripto-pár.

Biztonság!

Más bot-okkal ellentétben itt minden 100%-ban a saját gépünkön fut! Nem küld semmilyen adatot, semmilyen 3. félnek, csak is kizárólag a Binance-nak küldi a trade parancsokat! A licensz file tartalmazza a publikus API key-t. A secret key-t pedig nekünk kell bemásolni az egyik excel cellába, ahonnan a bot kiolvassa, amikor kereskedési parancsot küld a Binance-nak. Enélkül a kereskedési parancs elhasal.

Tutorial:

Vannak hozzá Tutorial videók is, amiben elmagyarázza, hogyan tudunk stratégiákat készíteni rá:

Tutorial

A videókat rakjuk full screen-be, úgy jobban olvasható!

Weboldal és bővebb infó: http://www.cellbot.io/