Bitcoin Vásárlás

1. Bitpanda

A Bitpanda egy 2014-ben alapított, Ausztriában bejegyzett nagyon megbízható crypto kereskedő cég. Európában talán itt lehet a legalacsonyabb margin költséggel crypto pénzeket vásárolni, vagyis a legkedvezőbb áron! Pár év alatt rengeteget bővült a szolgáltatásuk, nemcsak Bitcoin-t, vagy Ethereum-ot, de rengeteg egyéb crypto-t és nemesfémeket is tudunk venni/eladni náluk. A weboldal nagyon felhasználóbarát és könnyen kezelhető. Bankkártyás vásárlás mellett számos egyéb opció is választható, pl. banki átutalások, SEPA, GiroPay, Neteller, stb… A verifikáció is nagyon egyszerű és 10 perc alatt megvan, amely teljesen automatizált!

A Bitpandában “saving plan” szolgáltatás is van, amellyel betudjuk állítani, hogy automatikusan vegyen nekünk bitcoin-t (vagy bármi mást) például minden héten, így “dollar cost averaging”-et tudunk elérni a befektetésünkkel. Ez a legbiztonságosabb befektetési stratégia crypto valutákra!

Ezen a linken regisztrálva a bitpanda 10 EUR ajándék bónuszt ad az első (minimum 25 EUR-s) vásárlás után: Kattints ide a weboldal-hoz!


2. Bitcoin ATM

Több Bitcoin ATM található már Budapesten, sőt már néhány vidéki városban is. A bitcoin ATM használatával lehetőségünk van akár névtelenül is vásárolni Bitcoin-t készpénzzel. Így nem kell online azonosítási folyamatot végig csinálnunk, viszont  cserébe ki kell mozdulnunk otthonról és az átváltási margin költség is kicsit drágább (6-10%). Csak egy okostelefonra (Android, iPhone) van szükségünk hozzá, amin rajta van egy bitcoin wallet. Kattints ide egy részletes ATM használati útmutatóért!