Kripto-valuta bányászat egyszerűen!

Bányászási lehetőség, amikor te magad bányászod ki PC-vel vagy telefonnal a kripto-pénzeket. Van egy nagyon jó software erre, amellyel azonnal és egyszerűn elkezdhetsz különböző kripto-valutákat (ethereum,bitcoin stb.) bányászni a saját gépeden (akár MAC-en is), vagy a telefonodon!

Ez az applikáció arra is jó, ha például van egy öreg androidos telefonod, vagy egy öreg laptopod, amit szeretnél hasznosítani.

De persze egy erősebb gamer PC-vel, vagy laptoppal sokkal többet lehet bányászni!

A regisztráció nagyon egyszerű:

1.lépés: Kattints ide a MinerGate weboldalához!

2.lépés: Menj rá a “Sign Up” feliratra a jobb felső sarokban, vagyis regisztrálj!

3.lépés: Regisztrálásnál csak egy emailt és 2-szer a jelszót kell megadni. Utána magától beléptet a felületedre.

4.lépés: Tölsd le és telepítsd fel az applikációt: Windows PC-re, MAC-re, vagy az android telefonra!

5.lépés: Elindítod az applikációt és bejelentkezel a fent regisztrált email címmel és jelszóval! Ezután már csak el kell indítani a kívánt kripto-valuta bányászatát: rá kell kattintani a “Start Mining” feliratra!

Természetesen több készülékre is feltelepítheted, ha már regisztráltál, ugyanazzal az azonosítóval beléphetsz mindenhol!

Így fut például az applikáció egy öreg androidos telefonon:

Attól függően, hogy milyen erős a telefonod, vagy a számítógéped CPU-ja és/vagy GPU-ja, annál több féle kripto-valuta bányászat közül válogathatsz és persze annál többet is fog tudni bányászni! A hatékonyabb bányászathoz, lehetőleg minél erősebb GPU kell!

TIPP: Akkor éri meg a legjobban bányászni, ha olyan helyen tudod futtatni a mobilod / laptopod (töltőre rakva), ahol nem te fizeted az áramot, vagy nagyon olcsó az áram!

Bizonyos kripto-valuták még nagyon értéktelenek, de viszont gyorsan is lehet őket bányászni, mivel még alacsony a difficulty! Például 2 db ByteCoin-t alig fél nap alatt bányásztam ki, egy gyenge PC-vel. Ha a jövőben felmegy a ByteCoin értéke, akkor szép bevételt hozhat!

Kattints ide a MinerGate weboldalához!