Ethereum Vásárlás

1. Opció: Bitpanda

A Bitpanda az eurózónában kínál kripto-valuta eladás és vételi szolgáltatást. Európában talán itt lehet a legalacsonyabb áron venni. Ők egy 2014-ben alapított, Ausztriában bejegyzett nagyon megbízható cég. Nemcsak Bitcoint és Ethereumot, hanem sok egyéb kripto-valutát is közvetlenül lehet venni náluk. Bankkártyás vásárlás mellett számos más opció is választható, pl. banki átutalás, SEPA tranzakció, stb… Kattints ide a weboldalhoz!


2. Opció: Changelly

Ha már van Bitcoin-od: akkor a legegyszerűbb, ha bitcoin-t közvetlenül Ethereumra váltod a Changelly rendszerén keresztül. Nem kell regisztrálni, gyors és egyszerű! Kattints ide a weboldalhoz!

Kiválasztod a BTC-ETH-t és beírod az összeget!

Ellenőrzöd, hogy helyesek-e az adatok!

Beírod a kripto címed, ahova kapni szeretnéd az Ethereumot!

Ellenőrzöd, hogy helyesek-e az adatok, a “Back”-re kattintva mindig visszaléphetsz, ha valami nem jó!

Majd elküldöd a kért címre a Bitcoint! Ha elküldted, ők automatikusan küldeni fogják cserébe az ethereumot közvetlenül a címedre. Kattints ide a weboldalhoz!


3. Opció: Coinmama

Közvetlenül veszel Ethereumot a Coinmama-nál! A Coinmama egy Szlovákiában regisztrált cégként kínál eladásra Bitcoint a nemzetközi piacnak. Alacsony margin költséggel dolgoznak (4-6%). Náluk egy egyszerű azonosítás után bankkártyával (Visa, MasterCard) és most már Európa területén SEPA átutalással is lehet vásárolni BitcointEthereumot, Litecoint és egyéb kriptovalutákat is! Megbízhatóan működnek panaszmentesen 2013 óta. Kattints ide a részletes használati leíráshoz!


4. Opció: Bitcoin ATM

Ez az anonim opció. Először veszel egy Bitcoin ATM-nél névtelenül bitcoint, majd a megvett bitcoin-t átváltod a 2. opció szerinti Changelly rendszerén keresztül Ethereum-ra. De van már olyan ATM Budapesten, ami képes közvetlenül ethereum eladásra is. Kattints ide Bitcoin ATM használati útmutatóért!