Litecoin vásárlás

1. Bitpanda

A Bitpanda egy 2014-ben alapított, Ausztriában bejegyzett nagyon megbízható crypto kereskedő cég. Európában talán itt lehet a legalacsonyabb marginnal crypto pénzeket vásárolni. Pár év alatt rengeteget bővült a szolgáltatásuk, nemcsak Bitcoin-t, vagy Litecoin-t, de rengeteg egyéb crypto-t és nemesfémeket is tudunk venni/eladni. A weboldal nagyon felhasználó barát és könnyen kezelhető. Bankkártyás vásárlás mellett számos egyéb opció is választható, pl. banki átutalások, SEPA, GiroPay, Neteller, stb. A verifikáció kb. 10 perc alatt megvan és teljesen automatizált.

Ezen a linken regisztrálva 10 EUR ajándék bónuszt adnak az első (minimum 25 EUR-s) vásárlás után: Kattints ide a weboldal-hoz!


2. Bitcoin ATM

Több Bitcoin ATM található már Budapesten, sőt már néhány vidéki városban is. A bitcoin ATM használatával lehetőségünk van akár teljesen névtelenül is vásárolni litecoin-t készpénzzel. Így nem kell a macerás online azonosítási folyamatokat végig csinálnunk, viszont  cserébe ki kell mozdulnunk otthonról. Csak egy okostelefonra (Android, iPhone) van szükségünk hozzá. Az átváltási margin költség 4-9% között szokott lenni, helytől és időtől függően. Kattints ide egy részletes ATM használati útmutatóért!