Miért ígéretes az Ethereum?

Az Ethereum használatával bárki megtervezheti és felhasználhatja a saját kriptográfiai valutáját, amelyet tovább lehet használni pénznemként, vagy egy részvényként stb… Egy szabványos API-val a tokensekből származó szerződés mindenfajta pénztárcával, szerződéssel, vagy akár cserével működik. Segítséget nyújthat mindenféle projekteknek az intelligens szerződések révén történő finanszírozásához is.

A világ elfogadja az Ethereumot?
A bitcoin után a használatban a nyilvánosság habozása egyértelmű. De ami az ehereumot vonzóvá teheti, hogy nem csak alternatív crypto pénzként, hanem egy új platformként is használható, amely jobb termékeket és alkalmazásokat hoz létre. Például jelenleg van egy Ethereum projekt, amely a világ 11 különböző bankját összekapcsolja a saját B2B platformjával. És egy másik automatizálja a gyárakat az erőforrások jobb felhasználásának biztosítására, valamint a munkaerő és a szállítási költségek csökkentésére, hogy azok hatékonyabbá váljanak.

Mostanáig mindenki, aki még csak nem is ismeri az Ethereum-ot, megtanulta eléggé ahhoz, hogy megtudja, mi teszi ezt nem csak egy másik crypto pénz értékké, hanem egy újfajta platformmá, amely a változás és az innováció ösztönzésére használható a világon.