Monero vásárlás

1. Opció: Changelly

Ha már van Bitcoin-od: akkor a legegyszerűbb, ha bitcoin-t közvetlenül Monero-ra váltod a Changelly rendszerén keresztül. Nem kell regisztrálni, gyors és egyszerű! Kattints ide a weboldalhoz!

Kiválasztod a BTC-XMR-t és beírod az összeget! A képen ETH van, de értelemszerűen XMR-t választassz!

Ellenőrzöd, hogy helyesek-e az adatok!

Beírod a kripto címed, ahova kapni szeretnéd az Ethereumot!

Ellenőrzöd, hogy helyesek-e az adatok, a “Back”-re kattintva mindig visszaléphetsz, ha valami nem jó!

Majd elküldöd a kért címre a Bitcoint! Ha elküldted, ők automatikusan küldeni fogják cserébe az Monerot közvetlenül a címedre. Kattints ide a weboldalhoz!


2. Bitpanda

Veszel itt bitcoint, majd az 1. opcióban átváltod!

A Bitpanda egy 2014-ben alapított, Ausztriában bejegyzett nagyon megbízható crypto kereskedő cég. Európában talán itt lehet a legalacsonyabb marginnal crypto pénzeket vásárolni. Pár év alatt rengeteget bővült a szolgáltatásuk, nemcsak Bitcoint, vagy Ethereumot, de rengeteg egyéb crypto-t és nemesfémeket is tudunk venni/eladni. A weboldal nagyon felhasználó barát és könnyen kezelhető. Bankkártyás vásárlás mellett számos egyéb opció is választható, pl. banki átutalások, SEPA, GiroPay, Neteller, stb. A verifikáció kb. 10 perc alatt megvan és teljesen automatizált.

Ezen a linken regisztrálva 10 EUR ajándék bónuszt adnak az első (minimum 25 EUR-s) vásárlás után: Kattints ide a weboldal-hoz!


3. Opció: Bitcoin ATM

Ez az anonim opció. Először veszel egy Bitcoin ATM-nél névtelenül bitcoint, majd a megvett bitcoin-t átváltod az 1. opció szerinti Changelly rendszerén keresztül Monero-ra. Kattints ide Bitcoin ATM használati útmutatóért!