Monero vásárlás

1. Opció: Changelly

Ha már van Bitcoin-od: akkor a legegyszerűbb, ha bitcoin-t közvetlenül Monero-ra váltod a Changelly rendszerén keresztül. Nem kell regisztrálni, gyors és egyszerű! Kattints ide a weboldalhoz!

Kiválasztod a BTC-XMR-t és beírod az összeget! A képen ETH van, de értelemszerűen XMR-t választassz!

Ellenőrzöd, hogy helyesek-e az adatok!

Beírod a kripto címed, ahova kapni szeretnéd az Ethereumot!

Ellenőrzöd, hogy helyesek-e az adatok, a “Back”-re kattintva mindig visszaléphetsz, ha valami nem jó!

Majd elküldöd a kért címre a Bitcoint! Ha elküldted, ők automatikusan küldeni fogják cserébe az Monerot közvetlenül a címedre. Kattints ide a weboldalhoz!


2. Opció: Coinmama

A Coinmama-nál veszel Bitcoint, vagy Ethereumot és az 1. opció szerint átváltod Monero-ra a Changelly rendszerén keresztül! A Coinmama egy Szlovákiában regisztrált cégként kínál eladásra Bitcoint a nemzetközi piacnak. Alacsony margin költséggel dolgoznak (4-6%). Náluk egy egyszerű azonosítás után bankkártyával (Visa, MasterCard) és most már Európa területén SEPA átutalással is lehet vásárolni BitcointEthereumot, Litecoint és egyéb kriptovalutákat is! Megbízhatóan működnek panaszmentesen 2013 óta. Kattints ide a részletes használati leíráshoz!


3. Opció: Bitcoin ATM

Ez az anonim opció. Először veszel egy Bitcoin ATM-nél névtelenül bitcoint, majd a megvett bitcoin-t átváltod az 1. opció szerinti Changelly rendszerén keresztül Monero-ra. Kattints ide Bitcoin ATM használati útmutatóért!